Velkommen

Hei og velkommen til vår nye blogg! Denne siden administreres av Youth For Understanding – Norge (YFU). Her vil vi legge ut historier fra våre utvekslingselever, vertsfamilier og frivillige. Slik kan du få et innblikk i hva som venter deg om også du har nok eventyrlyst.

YFU er en ikke-kommersiell, fortjenestefri ungdomsutvekslingsorganisasjon. YFU-Norges formål er å øke toleranse og redusere avstand mellom mennesker ved å la dem utvikle seg i møte med en verden i stadig forandring.

Tanken bak YFUs virksomhet er at mennesker som møtes og blir kjent med hverandre, lærer å respektere og like hverandre. Vårt overordnede mål er forståelse og gjensidig respekt på tvers av ulikheter i språk, kultur, ideologi, religion, rase og seksuell legning. Vi er i dag en av verdens største utvekslingsorganisasjoner.

Målet vårt er å forberede, tilrettelegge og gjennomføre ethvert utvekslingsopphold på best mulig måte. Her kommer selvfølgelig vår lange erfaring våre utvekslingselever og vertsfamilier til gode. Siden etableringen i 1951, har over en halv million mennesker fra hele verden deltatt på ulike YFU-program, enten som elev eller vertsfamilie eller på annen måte tilknyttet oss.

I Norge er vi registrert som en ungdomsorganisasjon og tilsluttet LNU (Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner), og samarbeider med andre ikke-kommersielle ungdomsorganisasjoner.

Logofarger m navn

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s