#PassportThroughTime

YFU Norge og YFU Ungarn arrangerer Young European Seminar (YES) 2014!

2013-10-05 19.02.15

Som mange kanskje har fått med seg, er YFU Norge et av arrangørlandene for neste års YES (Young European Seminar). YES er en samling der utvekslingselever fra Europa som er på utveksling i Europa møtes som et siste stopp før de setter kursen hjem igjen. Rundt 500 utvekslingselever og 100 frivillige tilbringer noen uforglemmelige dager sammen i Werbellinsee, Tyskland.

Årets arrangører sammen med YFU Norge er YFU Ungarn, YFU Tyskland og EEE-YFU. Det var representanter fra disse organisasjonene som møttes i Budapest 03.-06.10 for å starte forberedelsene til YES 2014. Målet for helgen var å fordele ansvarsroller og bestemme et tema for neste års samling. Det ble noen intense dager, men det var absolutt verdt det!

Det var et stort fokus på teambuilding, da det er en fordel at vi kommer godt overens de neste 9 månedene. Tema ble bestemt og YES 2014 fikk navnet #PassportThroughTime. Tiden fremover blir brukt til å forberede «a travel through time» for elevene. Et tema vi håper kan bli interessant, morsomt og lærerikt for både elever og frivillige.

Jeg tror jeg kan si på vegne av resten av alle i YES teamet at vi gleder oss til fortsettelsen! Stay tuned!

Av Regine Igesund

YES 2014: #PassportThroughTime
– iDentity (past), iNspiration (present), iMpact (future)
Key word: time traveling
«The iNspiration of today is the iMpact on tomorrow» – Ingeborg Ribu

Norske deltagere på YES-gruppa:
Astrid Hasund Thorseth
Ingeborg Ribu
Maudhill Akselvoll Lorentsen
Regine Igesund
Helene Hogstad Fossum

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s