Grøtfest og nisseluer i Oslo

Første søndag i advent inviterte YFU Oslo alle utvekslingselever, frivillige og andre med tilknytning til YFU på Østlandet til juleverksted og grøtfest. Og igjen klarte vi å samle over 20 YFUere på kontoret i Prof. Dahlsgate!

OSLO_juleverksted3

Utvekslingsnisser fra Kina, Latvia, Tyskland og Japan

Utvekslingselver, vertsfamilier, søkere, frivillige med og uten små barn var med på å fylle kontoret medjulestemning. Det ble flettet julekurver, pyntet pepperkaker og spist grøt. Nissen var dessverre blitt syk, men noen av hans snille hjelpere hadde heldigvis vært innom med gaver til alle de snille barna, sånn at alle fikk!

Ingeborg
regionleder YFU OSLO

OSLO_juleverksted OSLO_juleverksted2

Abbe og Julegrøten                                              Nisseverksted

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s