YFU YES 2014 #PassportThroughTime

 

yes
YES-logoen!

YFU YES 2014 #PassportThroughTime

 

Om YES:

YES er et 5 dagers seminar i Tyskland i nærheten av Berlin for alle årets europeiske YFU-elever som har vært på utveksling i et annet europeisk land. Seminaret arrangeres hvert år på slutten av utvekslingsåret, og samler mange hundre elever. 

 

 

Planleggingen av YES har gått sin stille gang i månedene etter vårt første prep meeting i Budapest i begynnelsen av oktober. Dette betyr likevel ikke at vi ikke har fortsatt på veien mot å lage et fantastisk arrangement i Tyskland til sommeren. Alle har jobbet i kulissene og vi har nå beveget oss ut i lyset for å dele med dere hvordan planleggingen går det neste halve året. ”Calls for volunteers” er sendt ut og vi gleder oss til å utvide YES teamet til over 100 personer i løpet av de neste 2 månedene. Vår Facebook-side er også oppe og går slik at vi kan dele med YFU-nettverket i hele verden hvordan planleggingen går. Stemningen har begynt å bygge seg opp blant oss i teamet og blant frivillige rundt omkring i verden, alle ser frem til det som skjer 27.06-01.07 i Werbellinsee.

 

YES-bildet 2013 (YFU Norge godt representert i ”U”-svingen)

 

Om ca. 1 måned møtes vi i the international organizing team i Hamburg for vårt andre prep meeting. Det blir spennende å se hvordan alle ligger an, hva de har drevet med og hva som skal skje i siste fase av planleggingen. Det er et veldig interessant tema for samlingen som kan gjøres mye med. Vi håper vi klarer å lage et program som ikke bare blir gjennomført med stil, men også studenter og frivillige synes er gøy og lærerikt. En ting er i hvert fall sikkert, vi skal gjøre vårt aller beste for å lage DET BESTE YES NOEN SINNE!

 

Fra vårt første prep meeting i Budapest.
Fra vårt første prep meeting i Budapest.

 

Håper det er mange frivillige der hjemme som vil være med og at våre kjære utvekslingselever ser frem til å dra dit. Vi vil dele denne opplevelsen med så mange som mulig!

 

Stor hilsen fra Madrid

Regine

 

Følg oss på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/yfuyes2014

Interessert i å være frivillig under YES?

http://eee-yfu.createsend1.com/t/ViewEmail/r/9BF1B3A6CB0FF4C52540EF23F30FEDED/ED3FE2C6937B940DE663AB054A538FBA

 

Frivillige YES 2013. Vil du være en av disse til sommeren?
Frivillige YES 2013. Vil du være en av disse til sommeren?

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s