Landsmøtehelg 4.-6. april

 

YFUs landsmøte ble holdt i nye lokaler, på frivillighetshuset på Tøyen. Vi var de første til å bruke konferanserommet i 7. etasje, og utsikten var fantastisk! I løpet av helgen møtte også YFU-skolens arbeidsgruppe, styre, YES planlegningsgruppe og det blev holdt kurs i landsmøteteknikk, presentasjonsteknikk og en workshop om etiske retninglinjer. Mye skjedde, og mange frivillige fra hele Norge var med, til og med et par av de som studerer utenlands hadde funnet veien til Tøyen!

Selve landsmøtet gikk bra, det ble mye diskusjon om for eksempel medlemmer i YFU. Mange nye frivillige var også med å dele sine synspunkter om saker. Vi fikk et nytt styre som ble utvidet med en representant. Det nye styret består nå av styreleder John Grieg, Regine Igesund, Sverre Skram Vatne, Astri Sjoner, Mari Gjelstad, Mette Habberstad og varamedlem Eivind Aas.

 

IMG_3193
Mye bra diskusjon på landsmøtet

Etter en lang dag og forsinket avslutning spiste vi middag på en pakistansk restaurant. Der fikk også en del frivillige utdelt pris for deres innsats for YFU. Årets priser gikk til Astrid Hasund Thorseth, Regine Igesund, Katrin Reil Conradi, Ingvild Tapio Kinge, Siri Asphaug Christensen, Ingeborg Sophie Ribu og region Hordaland.

 

 

 

 

 

 

Vi i sekreteriatet gleder oss til det nye kommende året, og er veldig fornøyde med alle våre flinke YFU-frivillige! Takk til alle som var med, la oss gjøre dette året til et enda bedre YFU-år!

Hilsen

YFU-kontoret

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s