Et uforglemmelig år – Fannys norske eventyr

Fanny fra Frankrike har vært på utveksling i Norge og hatt mange uforglemmelige opplevelser. Her forteller Fanny selv om sitt norske eventyr!

Fanny i Kristiansund
Fanny i Kristiansund

Jeg heter Fanny og jeg kommer fra Frankrike. Jeg har vært her i nesten 8 måneder, tiden har gått så fort. Først bodde jeg i Trondheim, men nå bor jeg i Kristiansund på Vestlandet. Dette er en kjempefin by med utrolig fantastiske folk! Jeg har lært norsk og forbedret engelsken min. På skolen går det kjempebra og jeg fikk venner fra første dag, jeg stortrives med dem.

Fanny med nye venner!
Fanny med nye venner!
Fanny med vertssøster
Fanny med vertssøster

Jeg har reist mye i Norge og møtt folk fra hele verden (Norge, Thailand, Sveits, Japan, New Zealand, Tyrkia, Serbia, Australia, Mexico, Polen, Estland..). Jeg har vært i Bergen, Oslo, Ålesund, Trondheim, Kristiansund, Løten… Jeg har badet i havet, gått på russedåpen, kjørt Atlanterhavsveien, hatt en fantastisk jul, vært i Sverige, sovet på Grand Hotel, sett Trollstigen, spist på Hurtigruten, samlet inn penger til kampen mot kreft…. Og mye andre ting.

Fanny spiser julemiddag
Fanny spiser julemiddag

I vertsfamilien min har jeg to lillesøstre som er 2 og 6 år som jeg ser på som søstrene mine. Jeg er kjempeglad i vertsfamilien min og de kommer på besøk i Frankrike i juli. Dette året blir jeg russ, og jeg er kjempeglad for det fordi dette er typisk norsk! Jeg har alltid drømt om å være utvekslingselev et år, og Norge var mitt førstevalg. Men ett år er ikke lenge nok. Norge er et magisk land med et herlig språk. Vertsfamilien min er helt perfekt, dette er min familie og jeg føler meg hjemme med dem! Jeg har fått venner for livet! Dette er det beste som har skjedd i livet mitt og jeg vil aldri glemme det!

Fanny

Fanny med vertsfamilien
Fanny med vertsfamilien
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s