Eventyrlig midtårssamling

I helgen var alle årets utvekslingselever i Norge samlet til midtårssamling på Strandheim Leirsted i Røyken. Mange hadde ikke sett hverandre siden høstsamlingen, så gjensynsgleden var stor!

10964871_10203736386789659_808229530_o

I tre dager har de lekt og tøyset, diskutert og reflektert, ledd og grått, og lært en hel masse. Det samme gjelder for de frivillige, uten tvil! Vi boltret oss i kilovis med tapasmix som vi fikk sponset fra Grilstad, men kjøkkensjef Vilde sørget også for at vi fikk skikkelig hjemmelaget mat til alle måltider..

Den siste kvelden var det taco, noe alle elevene har erklært typisk norsk, og det ble fremført sketcher som de hadde arbeidet med i løpet av helgen. I tråd med årets tema, «Eventyret», måtte alle sketchene begynne med «Det var en gang» og slutte med «snipp, snapp snute», og i tillegg skulle de inkludere nøkkelordene «tapasmix» og «kulde». Resultatet var veldig kreativt og underholdende, og de hadde virkelig lagt ned mye arbeid!

Det er gledelig å se entusiasmen for tilværelsen som utvekslingselev i Norge, og det er imponerende hvor godt de har lært språket! Men fremfor alt er det flott å se alle vennskapene som har blitt dannet, og forhåpentligvis vil de vare livet ut.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s