Fotball-VM i Chile

Det er ikke å komme unna at fotball er stort i Latin-Amerika, og Chile er intet unntakk! Det var fantastisk å være en del av den folkefesten som var i forkant og under VM i Brasil. Nasjonalfølelsen stod veldig sterkt. Fotballkampene ble vist på storskjerm på skolen, folk gikk med skjerf, luer og drakter med skoleuniformen, og det ble solgt rekvisitta på alle gatehjørner. Som bergenser er det ingenting jeg liker bedre enn folkefester, og denne var fantastisk. Alle kampene ble sett sammen med klassen og venner, og det ble spist completos (chilensk hot-dog). Bildet er fra da vi vant over Spania i gruppespillet, og det ble klart at vi hadde gått videre til sluttspillet. Da samlet hele den lille, flott byen min seg på Plazaen og feiret!

 – Ida
  (utvekslingselev i Chile 2013/14)

10979282_1039780249371645_604798262_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s