Travle dager i Uruguay

Amanda, en av våre utvekslingselever i Uruguay, er svært opptatt med øvelser og forberedelser til en lokal vårfestival.

Har hatt mye på programmet i det siste. Akkurat nå prøver jeg å få skrevet et innlegg før jeg skal på 4 timers dans. Er mindre enn to uker til vårfestivalen, og jeg går i tillegg tre ganger i uka på vanlig dans. I tillegg må vi bygge flåten, så ja. Ellers snakker jeg ok spansk nå, eller jeg forstår mye mer. Men «que» er fremdeles ordet jeg bruker med høyest frekvens.

Amanda's costumePå vårfestivalen har jeg fått tildelt rollen som puslespillbrikke. Vi må derfor ha disse forferdelige antrekkene, pluss en plakat med en pusslespillbrikke på. Jeg ser kanskje glad ut på bildet men jeg er ikke helt komfortabel med å danse 30 kvartaler i dette. Dette er fra da vi dro for å prøve dem. To damer syr kostymer spesielt tilpasset ca. 60 dansere på to uker – sykt.

Amanda's spring festival preparations

Her er selve flåten, den skal forestille Pusur. Må jobbe med det hver dag, i tillegg til koreografi hver kveld. Det er sosialt og gøy, men Netflix og søvn er en viktig del av livet.

-Amanda i Uruguay, 2015/16

Les mer om Amandas opplevelser på bloggen hennes.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s