Høstseminar i Tromsø

DSC_0338 DSC_0410

17. til 20. oktober møttes gamle og nye frivillige fra hele landet, samt vår nye styreleder John Grieg, til høstseminar i Tromsø. Tromsø hadde for anledningen kledd seg i hvitt, og kuldegradene var effektive på Tromsø Camping i Tromsdalen. Men vakkert var det!

I løpet av tre kursdager ble mye gjennomgått og diskutert. Beredskap i YFU, medlemsdatabasen Hypersys, årsmøter og regionenes økonomi, Coloured Glasses, verving av medlemmer, skolepresentasjoner og Norge som arrangør av YES 2014 var blant temaene som ble tatt opp. På kvelden hadde YFU NORD laget et flott program, med kveldstur og grilling i en Lavvo i Tromsdalen og frivilligfest på lørdagen. Det var noen trøtte ansikter å se på Tromsø lufthavn på søndag morgen.

Tusen takk til alle sammen for gode innspill og en hyggelig samling. Ikke minst takk til YFU NORD for å være et veldig behjelpelig og hyggelig vertskap! Kanskje må vi legge nok en samling til Tromsø, da vi enda har til gode å se det mye omtalte nordlyset!

DSC_0185 DSC_0168

DSC_0349

Reklame

En kommentar om “Høstseminar i Tromsø

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s