Therese Stoveland-Alfsen ny generalsekretær!

YFU ønsker Therese Stoveland-Alfsen velkommen som ny generalsekretær. Samtidig ønsker vi å takke Heidi for en fantastisk innsats gjennom 6 år, og ønsker henne lykke til i jobben som generalsekretær i KFUK-KFUM. Vi har tatt en prat med Therese.

Therese Stoveland-Alfsen
Therese Stoveland-Alfsen

Hvorfor søkte du generalsekretærstillingen i YFU?

– Jeg søkte på stillingen fordi YFU er organisasjonen i mitt hjerte. Valget om å dra på utveksling til USA, opplevelsene der og vennskapet med vertsfamilien min, de frivillige vervene jeg har hatt i løpet av de siste 13 årene og ikke minst alle de flotte YFU-menneskene jeg kjenner har vært med på å forme meg som menneske. Å få mulighet til å jobbe profesjonelt med noe jeg virkelig brenner for som privatperson var utslagsgivende for at jeg valgte å søke på stillingen. Det er ikke mange jobber der man får jobbe med ungdom og utdanning, bidra til at vennskap oppstår på tvers av landegrenser og kulturelle barrièrer, drive organisasjonsutvikling, samarbeide med dyktige frivillige OG lede et sekretariat med engasjerte og kompetente ansatte.

Hva ser du frem til å jobbe med i YFU?

– Jeg ser aller mest frem til å jobbe med ungdommene som tar spennende valg og som tør å utfordre seg selv, og vertsfamiliene som åpner dørene og inkluderer en elev i sin familie. Jeg gleder meg til å videreutvikle kvaliteten på programmene våre, med fokus på god oppfølging – og så gleder jeg meg til å jobbe med kompetanseutvikling blant våre frivillige slik at det blir enda morsommere og mer lærerikt å gjøre en innsats for YFU etter at man har vært på program. I tillegg skjer det spennende ting i YFU internasjonalt, prosesser jeg håper at YFU-Norge kan være med å bidra konstruktivt til.

Jeg vil også gjerne legge til at jeg har store sko å fylle. Heidi har gjort en fantastisk jobb for YFU i mange år, og det er med stor ydmykhet jeg tar over stafettpinnen. Jeg vil gjerne takke Heidi for alt hun har betydd for organisasjonen, og ønske henne masse lykke til videre!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s