Mitt år i Norge – Dennis fra Tyskland

Dennis er en utvekslingelev i Norge, og har vært her siden august 2013.

Les hva han forteller om å være utvekslingselev.

 

Flere måneder er over nå, og kun noen er igjen til jeg må tilbake til Tyskland. Men jeg må si at beslutningen til å dra til Norge, var den beste jeg kunne hadde gjort. Jeg tror at hele prosessen fra utvalg i Tyskland til hver opplevelse jeg har her, har forandret meg, jeg har lært mye.

 

Dennis med vertsfamilienDet er en litt rar følelse når vertsfamilien henter deg første gang . Og man trenger litt tid til å komme inn i livet av familien, men hvis man kommer inn i familien så blir man etter hvert en del av familien. Her i Norge har jeg den beste klassen man kan får syns jeg, med et veldig bra klassemiljø, største delen av klassen har tysk så det var lett for meg og finner venner. Nordmenn er et veldig hjertelig folk men det tar litt tid å få denne mennesker fra norden til venn.

 

 

 

Dennis på skiFolk spør meg ofte hva er det beste hva du har opplevet til nå, jeg syns det er vanskelig å si noe om det. Jeg syns det beste var dagen som familien min hentet meg i Hønefoss, men også jul og alle helgene vi var på hytta og på ski. Jeg tror det beste øyeblikk er ikke bare det store ting som jul eller ferie man har sammen, det er også alle timer da man sitter sammen i bilen og snakker, og også hvis man ser på film, alle de øyeblikk som man føler seg hjemme og av en del av familien.

Jeg kan bare fortsette med og gleder meg til 17. mai og til alle de øyeblikk som skal komme etter jeg er tilbake i Tyskland når vertsfamilien kommer til besøk eller jeg tilbake til Norge.

 

«alltid en del av livet mitt»

 

Fordi etter dette fantastiske året, er og vil Norge, vertsfamilien min og også mine norske venner alltid blir en del av live mitt.

 

Dennis fra Tyskland

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s