Tyskland for idrettsinteresserte

– Dersom man ønsker seg et år hvor man vil drive med idrett på et bra nivå, så er Tyskland stedet, sier Eskil som var i Tyskland på utveksling med YFU i 2014/2015.

Historien jeg skal fortelle fra mitt utvekslingsår er ikke en ren hendelse, men mer en opplevelse, og se gjerne på det som en anbefaling! Jeg er aktiv innen håndball, og ville fortsette med det i løpet av året mitt ute. I Tyskland er det mange muligheter for å få drevet med idrett, og håndball er også svært populært. Den største forskjellen jeg la merke til mellom der nede og her hjemme, er hvor viktig det sosiale er. Det gjelder i grunn alt av idrett. Et lag eller en klubb der består i mye større grad av venner, og rammen rundt idretten er en kjempearena for vennskap og moro.

Flere av de som ble mine beste og nærmeste venner i løpet av året mitt var lagkamerater, og jeg kan med sikkerhet si at dersom man ønsker seg et år hvor man vil drive med idrett på et bra nivå, om det så er fotball, håndball, volleyball e.l., men likevel skaffe seg bånd for livet, så er Tyskland stedet. Det finnes et utall av sportsforeninger, og hvis du vil, så finner du klubben og laget som passer for deg. Kanskje ender du også opp med en slik liten vennefamilie.

– Eskil i Tyskland (2014/15)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s